Tomi Tomšič

geograf, učitelj, skavt

Knjiga V Dolini mamutov

Skavtstvo

Blog in English

Iskanje po vsebini strani

Trenutni uporabniki strani

Na strani je en gost in ni članov .

favicon

LinkedIn email

Tomi TomšičDanes se med 7 milijardami ljudi vsako sekundo utrne mnogo dobrih idej. Nekatere med njimi bodo večno ostale le ideje, pa naj bodo še tako dobre, saj avtorji enostavno nimajo sredstev za njihovo uresničitev. Večina od idej ne bo presegla okolja, kjer je bila ustvarjena. Nekatere, a ne nujno najboljše, pa bodo zajele cel svet.

Sem predan geograf, prostovoljec, skavt in učitelj, vedno in povsod. Pri svojem delu sem spravil mnogo idej v prakso, veliko jih še čaka na svojo priložnost. Srečal sem se z mnogimi tujimi idejami, ki so mi spodbudile nove in nove. Krog je bil sklenjen.

Svoje delo bi lahko ljubosumno skrival ali pa si mislil, da tako ali tako ni nobene koristi od njega. Pravijo, da česar ne najde Googel, tega ni :). Kot so ideje in izkušnje drugih pomagale pri mojem delu, brez da bi oni za to zahtevali kakšno plačilo, dajem svoje izkušnje za pomoč drugim prav tako brezplačno.

Naš svet se srečuje s preveliko težavami, da bi lahko rešitve zanje držali zase. Spremenimo ga lahko samo mi, navadni ljudje, s svojim delovanjem. Če mu želimo pomagati in storiti zanj, kar najbolje moremo, potem je bolje, da delujemo iz že preizkušenih primerov dobrih praks in ne da ponavljamo vedno ene in iste začetniške napake.

Če se najde samo nekdo, ki mu bo ena stvar na tej strani kakor koli pomagala, potem je bil moj namen dosežen.

PS. Serija tedenskih razmišljanj na blogu v angleščini se morda počasi zaključuje, moj najnovejši projekt pa je blog zgodba V Airbnb vrtincu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Potrjujem" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran. Več o piškotkih lahko preberete tu.

  Strinjam se z uporabo piškotkov na tej strani.